De kogel is door de kerk: u gaat uw huis te koop zetten! Professionele foto’s, video en plattegronden zijn het fundament van een goede woningpresentatie, maar zelf kunt u ook voorbereidingen treffen voor een optimale verkoop. We geven graag tips! 

  1. Ruim losse spullen op

Een opgeruimd huis is altijd een goed idee. Ruim losse spullen zoveel mogelijk op in een kast of berging. Maar er mag ook best te zien zijn dat er geleefd wordt. Ontdoe het huis zoveel mogelijk van persoonlijke spullen, maar een schilderij aan de muur moet kunnen.

  1. Professionele fotografie

Ga niet zelf aan de slag met foto’s. Een professionele vastgoedfotograaf weet precies hoe de woning het best gepresenteerd kan worden en hoe potentiële kopers nieuwsgierig gemaakt kunnen worden.

  1. Denk aan de buitenkant

Kijkers zien als eerste de buitenkant van de woning. Zorg er dus voor dat de tuin is opgeruimd en dat de kozijnen er netjes uitzien.

  1. Kijk kritisch naar uw eigen huis

Veel dingen ziet u misschien zelf niet meer. Denk bijvoorbeeld aan de kraan die lekt of een leuning die loszit. Een koper wil dat alles naar behoren werkt. Even repareren dus!

  1. Eén lege kast

Laat één kast in huis leeg, zodat u last minute losse spullen kunt opbergen als er mensen komen bezichtigen!

Wilt u uw woning verkopen? Dan nemen wij u graag alle zorgen van het verkoopproces uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op!