Huur / verhuur

Uitstekende kennis van de (ver)huur markt

Onze afdeling verhuur/aanhuur zet zich al jarenlang met groot enthousiasme en gedegen kennis van zaken van de huurmarkt in Den Haag en omgeving in voor onze cliënten.

Zoekt u voor korte of langere tijd een gestoffeerde en/of gemeubileerde woning? Of wilt u uw appartement of woonhuis verhuren? Dan kan De Vries Robbé Makelaardij u met haar uitgebreide relatienetwerk en kennis van de huurmarkt terzijde staan.

Bij aanhuur hebben wij naast de zoektocht naar een geschikte woning ook aandacht voor uw specifieke wensen zoals scholen, omgeving, bereikbaarheid, openbaar vervoer etc.

Bij verhuur van uw pand geven wij u een advies over de juiste huurprijs en zoeken wij voor u een betrouwbare huurder. Wij beschikken over goede contacten met grote internationale bedrijven en ambassades en werken met de juiste (NVM) huurcontracten.

Kortom wij bieden u goede service en gedegen kennis van de verhuurmarkt, waarbij wij gebruik maken van ons uitgebreide relatienetwerk.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek, neemt u dan contact op met één van onze makelaars of vul het contactformulier in.

Lees hier meer over het beheer van uw onroerend goed

Waar wilt u graag meer over weten?

De Vries Robbé Makelaars is gespecialiseerd in vijf verschillende diensten.

Verkoop

Ons team beschikt over jarenlange ervaring en expertise om u bij te staan en te adviseren bij de verkoop van uw huis.

Aankoop

We bieden u aankoopbegeleiding van het moment van zoeken tot het moment waarop u de sleutel in handen krijgt.

Huur / verhuur

We helpen u bij het zoeken naar een gestoffeerde of gemeubileerde woning, evenals het verhuren van uw appartement of woonhuis.

Taxaties

Onze beëdigde taxateurs verzorgen een uitgebreid taxatierapport van uw woonhuis of appartement volgens NVM en NWWI richtlijnen.

Nieuwbouw

Als kenner van de regio, zetten wij onze expertise in een vroegtijdig stadium in, zodat de verkoop van het project efficiënt verloopt.

We staan graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op via 070 365 88 44
     


    Ik ga akkoord met het Privacybeleid van De Vries Robbé