Nieuwbouw

Sneller en efficiënter verkopen

Met een steeds kritischer wordende consument zien we de relatie tussen enerzijds de makelaardij en anderzijds de overheid en de woningbouwcorporaties, architecten, aannemers, bouwers en particuliere opdrachtgevers veranderen. Omdat wij als makelaarskantoor nauw contact met die bewuste consument hebben, is het voor de andere partijen belangrijk om onze stem te horen.

Wij zien dat wij als makelaar steeds vaker gevraagd worden mee te denken in het voortraject van een nieuwbouwproject. Als kenner van de regio kunnen wij onze expertise in een vroegtijdig stadium inzetten, zodat de verkoop van het project ook sneller en efficiënter kan verlopen.

Wij adviseren op basis van feiten en gedegen onderzoek. Wij bieden aan alle geïnteresseerde partijen een unieke rapportage aan, die als beleids- en sturingsinstrument kan worden ingezet. Tevens bieden wij u ondersteuning bij vraagstukken als locatieonderzoek, markt- en doelgroeponderzoek, marketing- en verkoopplannen en klantbegeleiding.

Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in of neem contact op met één van onze makelaars.

Waar wilt u graag meer over weten?

De Vries Robbé Makelaars is gespecialiseerd in vijf verschillende diensten.

Verkoop

Ons team beschikt over jarenlange ervaring en expertise om u bij te staan en te adviseren bij de verkoop van uw huis.

Aankoop

We bieden u aankoopbegeleiding van het moment van zoeken tot het moment waarop u de sleutel in handen krijgt.

Huur / verhuur

We helpen u bij het zoeken naar een gestoffeerde of gemeubileerde woning, evenals het verhuren van uw appartement of woonhuis.

Taxaties

Onze beëdigde taxateurs verzorgen een uitgebreid taxatierapport van uw woonhuis of appartement volgens NVM en NWWI richtlijnen.

Nieuwbouw

Als kenner van de regio, zetten wij onze expertise in een vroegtijdig stadium in, zodat de verkoop van het project efficiënt verloopt.

We staan graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op via 070 365 88 44
     


    Ik ga akkoord met het Privacybeleid van De Vries Robbé