Ons team

We maken graag kennis

Jan A. Kokje

directeur/beëdigd makelaar taxateur

Jan Kokje is beëdigd makelaar/taxateur en directeur/eigenaar van De Vries Robbé. Door zijn jarenlange ervaring, meer dan 35 jaar, is de kennis van zaken van Jan Kokje buitengewoon groot. Hij vindt het belangrijk om te luisteren naar uw wensen en zich hier volledig voor in te zetten.

Door gedegen kennis van de markt, een groot netwerk en een bewezen commerciële aanpak doet hij er alles aan uw verwachtingen te overtreffen. Net even beter, breder en eerder geïnformeerd. Dat is zijn handelsmerk om blijvend succesvol te zijn. Het vertrouwen van zijn relaties en de waardering die zij voor hem uitspreken zorgt dat hij iedere dag met een frisse blik en passie voor het vak aan de slag gaat. Jan is jarenlang voorzitter geweest van NVM Haaglanden.

In zijn privéleven gaat Jan graag skiën en wandelen met de honden. Ook tuinieren en klussen in en om het huis vullen zijn vrije tijd. Als lid van de Lionsclub zet hij zich graag in voor het goede doel.

Jan: Deskundig met oog voor detail, rustig, betrokken, doelgericht, en staat altijd klaar voor zijn relaties.

Rogier Hernaus

kandidaat- register makelaar taxateur

Rogier is een jonge, enthousiaste gediplomeerd makelaar (KRMT). In zijn voorgaande baan verzorgde hij huisvesting voor internationale studenten, voor ons kantoor houdt hij zich bezig met aankoop/verkoop en aanhuur/verhuur. Rogier heeft een groot sociaal netwerk en is opgegroeid in Den Haag en omgeving. Hij kent de omgeving dan ook op zijn duimpje. Hij heeft ook zeer veel interesse in fotografie, film en in zaken rondom IT.

Rogier: Sociaal, sportief, enthousiast, geduldig en neem alle tijd voor zijn relaties om tot een goed resultaat te komen.

Alexander de Ranitz

A-RMT

Alexander is een echte verbinder. Makelaar in hart en nieren met een scherp oog voor detail en een goede deal. Het belang van zijn relaties staat boven alles.

Door de jarenlang ervaring in de wereld van de makelaardij heeft Alexander veel relaties mogen begeleiden bij aan- en verkoop van hun woning. Hij is dan ook thuis in Den Haag en omliggende gemeentes. Hij staat u graag bij tijdens alle belangrijke stappen van het aan- en verkoopproces, van de eerste oriënterende bezichtiging tot aan de oplevering van de woning. Hij voert zijn werk uit met veel enthousiasme, overtuiging en deskundigheid. Alexander hecht veel waarde aan persoonlijke en betrokken dienstverlening.

Alexander is een echte Bourgondiër. In zijn vrij tijd staat Alexander graag op het hockeyveld. Sport staat centraal in zijn gezin en hij is vaak te vinden langs de lijn bij KZ en HRC om zijn kinderen aan te moedigen.

Alexander: verbinder, behulpzaam, droge humor, sociaal en haalt het maximale eruit voor z’n relaties.

Anita van der Heden

secretaresse

Anita is 20 uur per week werkzaam als secretaresse bij ons kantoor. Haar werkdagen zijn maandag en dinsdag en de overige uren zijn flexibel. Anita heeft meer dan 10 jaar ervaring als secretaresse in de makelaardij. Zij heeft grote kennis van zaken en vindt het een uitdaging om alle zaken rondom het aan- en verkopen van een huis tot in de puntjes te regelen. Zij vindt het belangrijk om de makelaars te ondersteunen en alle relaties goed van dienst te zijn.

Anita: Zeer accuraat, verbindend, houdt van een goede sfeer en is onze spin in het web om alles op rolletjes te laten lopen.

Lisette Kokje–van der Gaag

kantoordirecteur

Lisette is kantoordirecteur van De Vries Robbé en mede-eigenaar. Zij draagt zorg voor het reilen en zeilen van de binnendienst, de marketing/reclame, boekhouding, HR en zij is tevens compliance officer voor ons kantoor. Zij vindt het belangrijk dat alles op kantoor goed geregeld is en dat het team elkaar versterkt. Zo kunnen cliënten en collega’s er op vertrouwen dat alles binnen kantoor goed functioneert.

In haar privéleven voert één passie de boventoon, haar dieren. Haar honden, katten en kippen maken haar blij. Ook zwemt en leest zij graag en zij brengt menig uurtje in haar tuin door. Verder doet zij vrijwilligerswerk als bestuurslid van de Zonnebloem.

Lisette: Gedreven, empathisch, enthousiast, verbindend en probeert altijd het beste in mensen naar boven te halen.

We staan graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op via 070 365 88 44
     


    Ik ga akkoord met het Privacybeleid van De Vries Robbé