De Vries Robbé Makelaardij: positief en realistisch

Graag brengen wij u onder de aandacht hoe wij als makelaarskantoor onze werkwijze steeds aanpassen aan de maatregelen rondom het Corona-virus.

Wij blijven het belangrijk vinden uw en onze veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, weliswaar ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit maar wij moeten met elkaar nog steeds voorzichtig zijn.

Bij uw plannen voor deze rooskleuriger toekomst willen wij u graag helpen om deze te realiseren. Bij verkoop, aankoop, verhuur, huur en taxaties, staan wij als team als altijd met groot enthousiasme voor u klaar!

Algemene regels

  • Wij houden ons aan de 1,5 m afstand
  • Wij dragen als de 1,5 m afstand niet gewaarborgd kan worden een mondkapje
  • Wij desinfecteren onze handen en hopen dat u dit ook doet
  • Wij schudden geen handen maar begroeten u met een warme glimlach
  • Bij een afspraak op ons kantoor verzoeken wij u uw handen te desinfecteren en afstand te houden. Waar dit niet mogelijk is verzoeken wij u een mondkapje te dragen.

Zoeken/aankopen/huren

  • Afspraak voor een kennismaking- en oriënterend gesprek op ons kantoor, bij u thuis of desgewenst via (video)bellen
  • Bezichtigen met u op een veilige manier met maximaal 2 personen op 1,5 m afstand. Wij dragen hierbij nog een mondkapje als de 1,5m niet gewaarborgd kan worden

​​​​​​​Verkopen/verhuren

  • Veilig kennismakings- en oriëntatie gesprek bij u thuis, waarbij de makelaar 1,5 m afstand houdt en de handen heeft ontsmet. Desgewenst draagt de makelaar een mondkapje.
  • Bezichtigingen worden in overleg met u ingepland en vinden plaats op een zo veilig mogelijke manier. Wij verzoek u dan ook niet aanwezig te zijn om zo het aantal mensen te beperken die bij de bezichtiging aanwezig zijn. De makelaar heeft desinfecterende gel bij zich. U wordt verzocht de lichten aan te doen en de deuren naar de kamers open te zetten, zodat er zo weinig mogelijk aangeraakt wordt. U krijgt een telefoontje als de bezichtiging is afgelopen en u weer naar huis kunt komen. Uiteraard krijgt u dan meteen een verslag van de bezichtiging.

Taxaties

  • Als de taxateur langs komt om te taxeren worden de volgende regels gehanteerd. Wij verzoeken u om niet aanwezig te zijn bij de taxatie. U wordt tevens verzocht om de lichten aan te doen en de deuren van de kamers zo veel mogelijk open te zetten, zodat de taxateur zo min mogelijk hoeft aan te raken. U krijgt bericht wanneer u naar uw woning kunt terugkeren.

Wij hopen u snel te mogen spreken op welke manier u verkiest!